Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

cavalliere

στης 14/12/2009 ολα τα ΜΜΕ στον κοσμο εδυξαν το εξεις-στην Ιταλια ενας Ανθρωπος 42 ετων εδυρε ασχημα τον Συλβιο Μπερλουσκωνη προθυπουργω της Ιταλιας.
αφου επιασας τον δραστη και αυτοχειρα,ανακαλυψαν οτι εχει ψυχολογηκα προβλημματα ο 42χρονος.
αληθεια?τι ψυχολογηκα προβλημματα εχει ο συνανθρωπος μας αυτος οταν,του εχουν προκαλεσει εξαρτηση με ψυχοφαρμακα?τοτε σε μια αιματιρη κοινονια,αυτος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν τον εχουν στυρηξει να του δωσουν εργασεια,καθως τα πειραμματα που του εχουν κανει οι επιωρκοι γιατροι,τον εχουν καταστρεψει,δεν ειναι αφυκτων να κανει και προσωπικη σχεση!!! ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΒΙΟΛΟΓΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΥΡΗΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΑΞΕΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΙΩΡΚΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!!
ΤΟΤΕ επιτεθυκε στον Συλβιο Μπερλουσκωνη,εναν προθυπουργο της πενταρας που θεωρειτε πνευματια υγειες οταν,βαφη τα μαλια του σε ηλικεια 73 ετων,θεωρειτεπνευματικα υγειες οταν εχει κανει παρα πολες πλαστικες ενχηρησεις για να δυχνει νεωτερος απο την ηλικεια των 73 ετων..........θεωρειτε πνευματικα υγειες οταν,εχει την ασωτεια και την αμαρτεια στο αιμα του και κανει σχεσεις με πολυ μικροτερες κοπελες,αυτος 73 και αυτες 23 ετων!!
οταν οι αιματιρη κοινονια με στερεωτυπα της ντροπης και της αιδειας,τον εχουν ψυφησει σαν τον καλητερο ΡΟΚ star στο περιοδηκω των ROLING STOWNτον Νοεμβρι-Δεκεμβρη του 2009!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου