Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

σεμηρανιο ενημεροσεως!!




ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ!!!

Οταν ενας ενθρωπηνωσ οργανηζμως,ειναι ανεπηρεαστος απο κληρονομικες νοσους και οταν επησεις δεν εχει παρασει παιδικη κακοποιηση,τοτε μπορουμε να πουμε οτι ειναι ''Συμπαγες Οργανηζμως''.

να πουμε εδω οτι μπορει καποιος να προκαλεσει ανεπανωρθωτες βλαβες και ασθενειες στον οργανηζμω του,καθως ολα προερχωνται απο τον εγγεφαλο και την ψυχολογια!!!
οταν εχει κανεις παρα πολες απετησεις για να κανει λαφτα και να γυνει μεγαλος και τρανος,τοτε ισως να μην τα καταφερει γιατι στην πορεια για να φτασει εκει που θελει και να αγνωσει την υγεια του,πολα μπωρει να παθει,ωπος επαραη νοσως,η βλαβες σωματικες και ψυχοσωματικες,καρδιακα νοσηματα και αλες νωσους!!

αυτες οι βλαβες,αιτια λοιπον για να προξενιθουν οι βλαβες αυτες ειναι,οτι=ΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΕΚΕΙ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ 12 ΜΕ 13 ΩΡΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΦΩΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ,ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ ΣΤΕΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΤΡΩΦΗ ΑΠΟΤΕΛΗΤΕ ΑΠΟ ΒΗΤΑΜΗΝΕΣ,ΜΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΗΧΙΑ,ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ,ΠΕΙΓΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΥΡΟΜΕΤΑΒΗΒΑΣΗ ΟΙ ΒΗΤΑΜΗΝΕΣ.........................ΠΕΙΓΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΓΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΩΤΗ Ο ΕΓΓΕΦΑΛΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΗΠΟ ΣΩΜΑ ΩΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΩΝ ΑΝΑΓΓΩΝ Η ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ=ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ!!!!

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΑΞΕΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΕΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!!

26/6/2009
ωρα 9.45 το πρωι!!

στην εκπομπη του alpha με το Γιωργο Αυτια,ηταν μια γυναικα που μηλουσε με παραπβνα για τον γιο τησ 22 ετω,οτι μετα τον χωρησμω τησ με τον πατερα του,το αδηγησαν το παιδι στα ψυχοφαρμακα,εχει επηθετηκεσ διαθεσεις και επητηθετε σε κορητσια,τοτε ομοφωνα ο Γιωργος Αυτιας μαζη με τον δημοσιογραφω κυριο Βελλιο,ειπαν να βαλουν το παιδη 22 ετων σε ιδρημα=ο Γιωργος Αυτιασ και ο κυριος Βελλιος ειναι ΨΥΧΟΧΑΣΑΠΗΔΕΣ,ΣΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΙΔΡΗΜΑ,ΚΑΤΑΛΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΥΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!!Η ΜΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΙΟΛΗΠΗΤΗ ΚΑΙ ΑΞΕΙΟΘΡΗΝΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΗ ΤΗΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΚΗ ΚΛΙΝΗΚΗ!!!
ΚΑΘΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ,ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΞΑΣΤΗΣΕΗ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΥΝΕΤΑΙ ΤΟ DEAL ME TA ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΑΠΛΑ ΕΠΙΔΗ ΤΑ ΔΥΝΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΗΖΕΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ!!!!!
ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ orkosippokrati.blogspot.com θα καταλαβεται τησ συναπειες να χωρηγουν σε αθωα παιδια οι γιατροι ψυχοφαρμακα!!!

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΓΡΙΠΗΣ!!

ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2009,ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΗΠΗΣ!!
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΩΣΜΙΑ ΟΙΚΟΜΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ,ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ=ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ,ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο Α.ΟΝΑΣΗΣ ΚΑΙ Σ.ΝΙΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ Ο Γ.ΛΑΤΣΗΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ!!!