Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

οι συνομοσειες του ΑΜΚΑ!!!

το Αμκα δεν ειναι τυποτε περισωτερο και τυποτε λιγωτερο απο αυτο=η κυρια αρχη φακελωματος,εχουν οι αρχες παρανωικων φακελωματων, ΑΡΧΕΙΑ,τα αρχεια του καθε ανθρωπου,τι πινει,τι τρωει,τι εγωραζει καθε μερα και σχετικα καθε τι που αφορα τη Ζωη του,μπωρειτε να το διαπηστωσεται και μονοι σας=η καθε καρτα κηνητου εχει επανω barcod,εχουν οι αιτεριες τηλεφωνιας τραπεζα πληρωφωριων για τον καθε ανθρωπο και ωπου ανεικη η καθε τηλεφωνικη καρτα,καταχωρουν εκει καθε τι που αφωρα τη ζωη του,και με αυτον τον τροπο μαγειρευουν το να χωριγησουν καποια στιγμη το 666 συμαδι του αντιχρηστου,το ιδιο συμβενει και με τις καρτες σταθερης τηλεφωνιας.......απλα με το αμκα θελουν οι παρανοικοι γραφειοκρατες,να ξερουν την καθε λεπτομερια για το ηλεκτρονικο φακελωμα....κυριος ωμος κατι που αφορα την υγεια!!!
θελουν να ξερουν τι φαρμακα περνει ο καθε πολητης,και με αυτον το τροπο ξερουν τι ασθενειες εχει η τι ασθενειες θελουν να μας φορτοσουν!!!
με αυτον το τροπο δηλαδι,ξερουν οτι εχουν οι φαρμακοβιομηχανοι ενα σταθερο και βρωμικο εισοδημα πατωντας επανω σε πλατες αθοων πολητων!!
να μας κρατουν σε καταστολη με θεραπειες και να ξερουν οτι μας δυνουν συγγεκρημενα φαρμακα και πλουτηζουν οι φαρμακοβιομηχανοι,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ!
ΠΡΟΣΟΧΗ,ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ,ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΕΡΝΕΤΕ=αγωραζετε καλητερα την θεραπεια σας και να μην ξερουν τυποτε που αφωρα το φακελωμα της υγειας=ΚΑΝΤΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΠΗΘΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ..................ΓΙΑΤΙ ΑΛΙΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΣ!!!

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ποτε τους δεν εχουν ιδρωσει και διωχετεβουν οτι γουσταρουν!!!!

2/7/2009 ωρα 20.30 ΜΜ mega channel.
ο δημοσιωγραφως των ειδησεων ειπε για τα σχεδια του προθυπουργου Κωστα Καραμανλη ,περικωπες στις ασφαλιστηκες αιτεριες του κρατους,και ιατρικων παρωχων,για να μειοθει το ελημα,ειπε επισεις οτι,αυστηρωτεροι ελενχει για αναπηρους μαιμου για περικοπες συνταξεον!
κυριε προθυπουργε,ποιους αναπειρους?ανθρωπους που ειναι νεοτατοι και τους κανετε αναπηρους και και τους καταδυκαζεται σε καταστολη με θεραπειες απο επειορκους γιατρους εις τον ορκο του ΙΠΠΟΚΡΑΤΙ?

φυσικα ετσι ειναι,εχεται καραβολεμενους παρτακηδες,ψυχολογους και ψυχιατρους και γραφειοκρατες λοιτουργους που ξερουν μονο να ειναι στιγνοι και απανθρωποι,καθως ολοι αυτοι καταδυκαζουν νεα παιδια σε αναπηρεια,μαζη ερχεται και α αδιαφωρεια απο επαγγελματικους και κοινονικους φωρεις και πολητικες παραταξεις στους κατα τοπους Νομους!!

κυριοι πολητικοι,πωσα μου δυνετε να σας κανω αερα?ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΩ,ΑΕΡΑ ΚΑΠΑΜΑ,ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΗΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΗ!!!=ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΒΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!


κυριε Κωστα Καραμανλη,οι ομοιδεατες πολητικοι,επιβαλουν αναπηρεια και αδιαφορουν να δωσουν εργασεια,ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ?=ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ http://www.orkosippokrati.blogspot.com/

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Michle Jakson=PHENOMENON!!!!

στα τελοι του Ιουνιου του ετους 2009,συνταρασεται η παγγωσμια κοινη γνωμμη απο τον ξαφνικο θαννατο του Βασηλια της ΠΟΠ μουσικης Μichle Jackson!!!

ολα τα ΜΜΕ μηλουν για την πολυταραχη ζωη του,για τα παιδικα του χρωνια,για το οτι αλαξε χρωμα στο δερμα του,για τα παιδια του,για την περιουσια του και για την κληρονωμια που αφηνει στα παιδια του και για τα χρεοι του!!!

να πουμε εδω οτι καθως μηλανε για τα παιδικα του χρωνια,εχουν πει οτι κακοποιηθηκε απο τον πατριω του σε μικρη ηλικεια,===ΕΔΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ,ΕΧΕΙ Ο MICHLE JACKSON ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΥΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΟ ΜΕΣΟΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ!!!
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΕΒΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ,ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩ ΤΟΥ,ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΥΝΗ Η ΣΤΑ ΒΗΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΟΥ,ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΘΟΣ ΣΚΥΝΗΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΦΡΑΣΕΩΣ!!!

τα ΜΜΕ κανουν λογω για την περιουσια και την κληρονια που αφηνει στα 3 του παιδια!!
εχουν πει οτι αφησε 200 ανεκδωτα τραγουδια και με τα οποια θα τα εδωσουν οι δυσκογραφηκεσ αιτεριες και θα δωσουν στα παιδια του 100.000.000 δολαρια=100.000.000 δολαρια μονο?

να πουμε εδω οτι το 1984 με το αλμπουν του ο michle Jackson,πουλησε 100.000.000 αντυτηπα μονο,πωσα λευτα να εβγαλε τοτε?

επομενος αφησε 200 ανεγκδωτα τραγουδια σημερα και αφου οι δυσκογραφηκες αιτεριες 'ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ' ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣΕΙΣ,να δωσουν μονο ενα εφτελες χρηματικκων ποσων στα παιδια του!!!

υπολογησεται οτι οι αιτεριες δυσκογραφιας θα εγκδωσουν 15 αλπουμς και θα βγαλουν τρελα λεφτα,που υπολωηζωνται σε,250.000.000 δολαρια μονο για το ενα αλπουν που θα πουλησει περι τα 80.000.000 αντυτηπα μονο!!!

το 1993 ο Βασιλιας της ΠΟΠ,σταματησε συναβλεια του για να εχει ζωντανη συνδεση με ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΕΗ,ειπαν οτι μετα απο 15 χρωνια μηλησε στηην τηλεωραση με δημοσιωγραφω!!!

αληθεια,τι εκανε 15 χρωνια αποχης του απο συνομηλια με δημοσιογραφω στην τηλεωραση?

φυσικα δεν του εκαναν αερα!!συμφωνα με οτι του ειχε συμβει σε μικρη ηληκεια απο τον πατροιο του,τα 15 χρωνια που περασαν μεχρη την απομενη τηλεωπτικη του αμφανιση και συνομηλια με δημοσιογραφω,συνεβησαν τα εξεις:του ειχε παρουσιαστει μλανχωλεια με συμαδια καταθληψης και μεσα του εμφανιστηκε οχι υγειες κυταρα στην υγεια του και στον οργαζησμο του,και ολο αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να του προκαλεσει την ψυχοπαθολογικη κατασταση της ασθενειας που ονομαζεστι ΛΕΥΚΗ.αυτη η ασθενεια,,του αλαξε την κυταρολογια του οργανισμου του σε τετοιο βαθμω...........που καθως ειχε κλειστη στον εαυτο του,15 χρωνια εκανε να συνομηλησει με δημοσιογραφω δημοσια σε τηλεωραση αλλα η μουσικη και το τραγουδη,ηταν για τον βασηλια της ποπ,ειδος θεραπειας που του γεμηζε τα κενα.......μεσολαβησαν αρκετα χρωνια μεχρη την συναντησει του με τον ΟΠΡΑ και απο την μελανχωλια και την καταθληψει του,τον χτυπησε η ΛΕΥΚΗ σαν συνεπειες του παρελθωντος!!!

αλη προεκταση που μπορει να του προκαλεσε του Βασηλια της ποπ αλαγη χρωματος ειναι η εξεις=μετα το συμβαν του σε μικρη ηλικεια απο τον πατριω του,ασθενησε ψυχολογηκα αλλα υπια και η μουσικη ηταν φισηκη απασχολησει για τον MICHLE JAKSON ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ 15 ΧΡΩΝΙΑ,ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΠΡΑ ΓΟΥΙΝΦΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΥΚΕ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΑΞΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΗΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ,ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΠΑΘΟΥΣ,ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΕΙΑ!!!

τα ΜΜΕ κανουν λογο για το οτι ο βασηλιας της ποπ,ειχε μεγαλη αγαπη για μικρα παιδια,εκαναν λογο επισεις για το οτι η συμπεριφωρα του ηταν σαν να ειναι μικρο παιδι,5-10 ετων!=ΑΝΑΡΩΤΗΘΥΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΕΣ?=ΟΧΙ=Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ=ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ,ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΗΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΔΙΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΩΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ!!(αποκαλουσε τον πατερα του,θετω του πατερα,μετα απο αυτα που του ειχε κανει)..
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΥΣΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΘΥΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΩΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,ΟΦΗΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ=ΝΩΗΤΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ Ο MICKLE JACKSON,ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΗΤΑΝ "ΛΙΓΟ ΠΑΙΔΙ" ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΕΙΑ!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΠΕΡΝΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΥΤΡΙΚΗ ΔΙΑΠΕΔΑΓΩΓΗΣΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΗΣΑΜΕ ΩΣ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!




να πουμε εδω οτι μεγαλω μερος του θανατου,εχουν οι γιατροι του και αυτο γιατι επαρναν μηζες απο φαρμακοβιομηχανους,για να πουλανε χαπια!!!!αυτη ειναι η δουλια τους,να πουλανε χαπια και να καταστρεφουν την υγεια των Ανθρωπον!!