Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΗΤΗ

δυστηχος οι πουλημενοι και ασυνηδητοι πολιτηκοι,σε συνεργασεια με τις τραπεζες,εφαρμωζουν στην Ελλαδα την καρτα πολητη,δεν ειναι τυποτε αλο απο το ηλεκτρονικο φακελομα του καθε πολητη αυτης της χωρας!!

να εχουν οι πολητες,μια καρτα ο καθενας και ετσι να κανει τις συναλαγες του,να μην κουβαλαει χρημματα,γιατι ετσι οι βρομοτραπεζητες,εχουν να κανουν μεγαλο ντζηρο απο τους τοκους με τα χρημματα που παρακρατανε,καθως δυνουν στους πολητες την καρτα πολητη,δεν κουβαλαει μεγαλα ποσα μαζη του και τα χρημματα τα θελουν οι τραπεζητες για αυτο το λογο!!!!

ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΗΤΕΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΓΥΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΗΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΧΝΙΔΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ,ΘΑ ΚΑΤΕΡΕΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΜΑ!!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΡΑ,1,8 ΕΚΑΤΩΜΗΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΦΑΛΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΡΩΙΔΑ,ΕΔΩΣΑΝ 3,5 ΕΚΑΤΩΜΗΡΙΑ ΕΥΡΩ!!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ,ΕΑΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΩΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩΡΑΣΑ, ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ........................ΜΑΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΗ ΤΟΥΣ,Η ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,Η ΤΟ ΣΟΒΡΑΚΟ ΤΟΥΣ...........ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΩΣΜΙΑ!!!