Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ελληνοποιησεις

τον Δεκεμβρη του 2009 ο προθυπουργος της Ελλλαδος κανει λογο για να ελληνοποιησει τους αλοδαπους δευτερης γεννιας την ελλαδας!
τον Ιανουαριο του 2010 κανουν λωγο τα ΜΜΕ για αυτο το θεμμα,ελληνοποιησεις αλοδαπων δευτερης γεννιας!!

τον δεκεμβριο εδυξαν τα τηλεοπτικα δελτια αλοδαπα κοριτσια να μηλανε για το δυκαιωμα τους να ανοικουν καπου,γιατι ενω γεννηθυκαν στην ελλαδα απο γωνοις αλοδαπους,δεν εχουν ελληνικη υπικοωτητα και χαρτια,ταυτοτητα,διαβατηριο κ.ο.κ!

ενα απο τα κοριτσια αυτα λοιπον ειπε=ναι θελω να πλυρωνο εφορεια,αυτο το ειπε για να δυκαολογεισει το οτι θελει να παρει εθνηκοτητα!!

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΥΤΡΟΟΥ ΙΚΑ.AMKA,ΑΡΙΘΜΟ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΜΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ,ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΝΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΣΤΗΝ ΠΩΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΓΗΣΟΥΝ ΤΟ 666 microchip και με αυτο τον τροπο να σασ εχουν υπο τον ελενχω τους,να σας ελενχουν οικονομοικα τα κρατος ωπου ανοικετε,να σας εχουν φακελομενους και φακελομενες ολους και ολες σας,οτι εχετε και δεν εχετε να ανοικει σε αλουν που υπηρετουν τον σατανα και τον δυαβολο!!!

το αλο ειναι οτι θελουν σασ σασ ελληνιποιησουν οι βρομοδιωνηστες μασωνοι γιατι εισται απο αλοδαπη χωρα,δεν εισται ορθοδωξοι χρηστιανοι και ετσι,να φερετε την κουλτουρα σας στην ελλαδα,να διασπασεται το ΠΑΤΡΙΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙς ΕΥΛΟΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΥΝΗΔΥΤΩΝ ΠΟΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...........Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου