Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ποτε τους δεν εχουν ιδρωσει και διωχετεβουν οτι γουσταρουν!!!!

2/7/2009 ωρα 20.30 ΜΜ mega channel.
ο δημοσιωγραφως των ειδησεων ειπε για τα σχεδια του προθυπουργου Κωστα Καραμανλη ,περικωπες στις ασφαλιστηκες αιτεριες του κρατους,και ιατρικων παρωχων,για να μειοθει το ελημα,ειπε επισεις οτι,αυστηρωτεροι ελενχει για αναπηρους μαιμου για περικοπες συνταξεον!
κυριε προθυπουργε,ποιους αναπειρους?ανθρωπους που ειναι νεοτατοι και τους κανετε αναπηρους και και τους καταδυκαζεται σε καταστολη με θεραπειες απο επειορκους γιατρους εις τον ορκο του ΙΠΠΟΚΡΑΤΙ?

φυσικα ετσι ειναι,εχεται καραβολεμενους παρτακηδες,ψυχολογους και ψυχιατρους και γραφειοκρατες λοιτουργους που ξερουν μονο να ειναι στιγνοι και απανθρωποι,καθως ολοι αυτοι καταδυκαζουν νεα παιδια σε αναπηρεια,μαζη ερχεται και α αδιαφωρεια απο επαγγελματικους και κοινονικους φωρεις και πολητικες παραταξεις στους κατα τοπους Νομους!!

κυριοι πολητικοι,πωσα μου δυνετε να σας κανω αερα?ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΩ,ΑΕΡΑ ΚΑΠΑΜΑ,ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΗΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΗ!!!=ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΒΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!


κυριε Κωστα Καραμανλη,οι ομοιδεατες πολητικοι,επιβαλουν αναπηρεια και αδιαφορουν να δωσουν εργασεια,ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ?=ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ http://www.orkosippokrati.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου