Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

οι συνομοσειες του ΑΜΚΑ!!!

το Αμκα δεν ειναι τυποτε περισωτερο και τυποτε λιγωτερο απο αυτο=η κυρια αρχη φακελωματος,εχουν οι αρχες παρανωικων φακελωματων, ΑΡΧΕΙΑ,τα αρχεια του καθε ανθρωπου,τι πινει,τι τρωει,τι εγωραζει καθε μερα και σχετικα καθε τι που αφορα τη Ζωη του,μπωρειτε να το διαπηστωσεται και μονοι σας=η καθε καρτα κηνητου εχει επανω barcod,εχουν οι αιτεριες τηλεφωνιας τραπεζα πληρωφωριων για τον καθε ανθρωπο και ωπου ανεικη η καθε τηλεφωνικη καρτα,καταχωρουν εκει καθε τι που αφωρα τη ζωη του,και με αυτον τον τροπο μαγειρευουν το να χωριγησουν καποια στιγμη το 666 συμαδι του αντιχρηστου,το ιδιο συμβενει και με τις καρτες σταθερης τηλεφωνιας.......απλα με το αμκα θελουν οι παρανοικοι γραφειοκρατες,να ξερουν την καθε λεπτομερια για το ηλεκτρονικο φακελωμα....κυριος ωμος κατι που αφορα την υγεια!!!
θελουν να ξερουν τι φαρμακα περνει ο καθε πολητης,και με αυτον το τροπο ξερουν τι ασθενειες εχει η τι ασθενειες θελουν να μας φορτοσουν!!!
με αυτον το τροπο δηλαδι,ξερουν οτι εχουν οι φαρμακοβιομηχανοι ενα σταθερο και βρωμικο εισοδημα πατωντας επανω σε πλατες αθοων πολητων!!
να μας κρατουν σε καταστολη με θεραπειες και να ξερουν οτι μας δυνουν συγγεκρημενα φαρμακα και πλουτηζουν οι φαρμακοβιομηχανοι,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ!
ΠΡΟΣΟΧΗ,ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ,ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΕΡΝΕΤΕ=αγωραζετε καλητερα την θεραπεια σας και να μην ξερουν τυποτε που αφωρα το φακελωμα της υγειας=ΚΑΝΤΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΠΗΘΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ..................ΓΙΑΤΙ ΑΛΙΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου