Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

στρατως,λαως,αξειες,ειδανικα

οταν ενοουμε στρατως.λεμε για την πρωασπηση της Πατριδας,να υπηρετουν στο στρατο με πυγμη,για τα ειδανικα της Ελλαδας,της Ορθοδωξειας και της Χρηστιανοσινης!!

αρκετα μπουμπουκια ωμος εχουν πλατες και δεν υπηρετουν,η πεφτουν στα μαλακα,εαν ειναι καλητεχνες κανουν συναυλειες,και κυριος εχουν κονε με υψηλα προσοπα της πολητικης και οικονομικης ζωης και ετσι ισος να μην υπηρετησουν καθολου!!

να αναφερουμε εδω οτι,ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ.........ΣΥΓΑ-ΣΥΓΑ ΣΗΡΗΚΝΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩ,ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑΣ,ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ=2 ΚΑΙΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΔΩΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..........................ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ...........ΤΟΤΕ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ,ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΩ ΚΑΙ ΣΤΩΧΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗΤΕΣ,ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΕΜΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟ BAR COD 666 KAI TOTE ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΦΤΗΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ 3ΑΔΥΚΟ ΘΕΟ,ΠΑΤΗΡ ΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!!
ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΖΜΟ ΣΤΟ ΔΥΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΕΙΑΣ ΖΩΗς ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!!
ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΦΗΛΑΚΕΣ ΓΚΟΥΛΑΓΚΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟ 666!!!

αλες φορες παλυ τα μπουμπουκια που την σκαπουλαρουν εχουν μυοιθει στη μασωνια η σε αλες ερεσεις και την βγαζουν καθαρη!!
ωπος στα συλαλητηρια καινε την Ελληνικη Συμαια ειναι τετοιοι τυποι,δεν νιοθουν Ελληνες γιατι,εχουν ξεπουλησει την συνηδυσει τους σε σιονηστες που θελουν να καταστρεψουν την Ανθροπωτητα,θελουν να αφανισουν την ορθοδοξεια και την χρηστιανοσινη!!

κατι τετοιοι τυποι λυπον που σωματικα θελουν να ονομαζωνται Ανθρωποι,εσωτερικα τους ειναι κενοι,αδιοι,χωρις ψυχη και καρδια και καταπολεμουν τις παραδωσεις των πατερων μας!!

μια αναφωρα ωμος για το τι σημενει σημαια,λαος και ειδανικα=οταν για τους δυκους τους λογους ο στρατος,γουσταρη να βγαζει Ι5 νεα παιδια,Ελληνοπουλα,τοτε τους καταστρεφει τη Ζωη,επαγγελματικα,προσοπικα,κοινονικα.....................κανενας τους δεν τους νιαζει για το πως επιβιονουν τα θυματα των αναξειοκρατων,αυτων που κυβερνουν την Ελλαδα,μονο καταστολη με φαρμακα και τυποτε αλο=βιολογηκος Πολεμος!!!

και τοτε τα θυματα των καταδυναστων,αναξειοματουχων,εχουν το σθενος,την δυναμη και τη πυγμη καθε που εχει εθνικη επετειο,28 Οκτομβριου,25 Μαρτιου,τοτε υψονουν την Ελληνικη σημαια με τον ΤΥΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ,ωσα και να εχουν ζησει,ωσα και να εχουν εισπραξει απο τους σιωνηστες,γιατι υπαρχει δυαφορα,οταν πουλανε τη πατριδα,τα ειδανικα και τις αξειες τους οι μασωνοι,τοτε..................ο Χρηστος κρεινει καλητερα τι συμβενει στη Ζωη!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου