Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

παππας Βεναδυκτος και οι συνομοσιες σταχτη στα ματια του Κοσμου!!!

στις 25/12/2009 ολα τα ΜΜΕ ειπαν για το οτι,μια νεα γυναικα,επιτεθυκε στον παππα Βενεδυκτο να τον χτυπησει,ενας καρδυναλιος τραυματηστικε στην προσπαθεια του να τον προστετεψει,ειπαν επισεις οτι η νεα κοπλελα εχει ψυχολογηκα προβλημματα και την εβαλαν σε ψυχιατρικη κληνικη!!!

ο Cavaliere=silvio berluskoni,εστυλε τηλεγραφημα στον παππα,κανωντασ λωγο για το μυσος που τρεφουν διαφωροι απεναντη τους(ο καβαλιερε του ειχαν επισεις επιτεθει!!!)

τον Νοεμβριο του 2002 ενας ανθρωπος,ειχε επιτεθει στην νεοεκλεγεισα δημαρχο Αθηνας ντορα μπακωγιαννη...........την περιοδω ωμος τοτε γυνονταν και η δυκη της 17 Νοεμβρη,κατα κοσμον τρομοκρατικη ωργανωση!!
να ειπουμαι εδω οτι ΤΟΤΕ ΤΟ 2002 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ)ΓΙΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΥΚΗ..........ΒΕΝΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΩΠΟ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ,ΣΙΩΝΗΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ,ΣΙΩΝΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΡΑΧΑΝΑ,ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΝ ΑΘΩΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛEΧΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΗΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου